Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Niesamowicie aromatyczne i delikatne! Z cynamonem, rodzynkami i prawdziwym miodem!

CYKORIA - pieczone jabłka

Składniki dla 4 osób:

  • 4 duże jabłka np. Szara Reneta
  • 4 łyżeczki cynamonu CYKORIA
  • Duża garść rodzynek CYKORIA
  • Liście świeżej mięty do dekoracji
  • Syrop klonowy lub miód

Przygotowanie.

  • Jabłka myjemy i kroimy w 1cm plastry a następnie układamy na blaszce w piekarniku, posypujemy cynamonem i pieczemy ok 10 minut w temp.200 stopni w piekarniku.
  • Wykładamy na talerz, posypujemy rodzynkami, polewamy syropem klonowym lub miodem, dekorujemy liśćmi świeżej mięty.

Chcesz kupić nasze produkty?

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0